Hvad kan vi hjælpe med?

19. jan

Bibliotekets 90 års jubilæum

Den 22. januar 1929 åbnede det første kommunale folkebibliotek i Ishøj. Ishøj Bibliotek indbyder i den forbindelse alle Ishøjs borgere til 90 års jubilæums-folkefest.
Oplev blandt andet Storm P-fan Lars Bukdahl (boganmelder v. Weekendavisen) i levende foredrag om en af Danmarks største humorister Robert Storm Petersen, bedre kendt som Storm P. (Titel: Storm P – menneske og humorist i mellemkrigstiden)

Foreløbigt program:

Kl. 10: Åbning med velkomst og tale  - Biblioteket før og nu. Præsentation af Kulturium.
Kl. 11: Ud med sproget, nu kører toget! – musik for børn
En højaktiv familiekoncert med AnneO duo, for alle børn og deres voksne. Vi vil synge om, hvordan man siger hej på forskellige sprog. Vi skal møde flamingoen Flemming, der har gået til yoga. Vi tager en tur til månen. Vi skal køre i biler i mange forskellige farver. Vi skal også møde frøen Ib og synge om den lille badeand, der selv bader videre, når man har forladt badeværelset.
Kl. 12-14: Trylleworkshop Husk tilmelding.
Kl. 13: Foredrag: Storm P – menneske og humorist i mellemkrigstiden. Oplev Storm P-fan Lars Bukdahl (boganmelder v. Weekendavisen) i levende foredrag om en af Danmarks største humorister Robert Storm Petersen, bedre kendt som Storm P.

Kl. 13.30: Trylleshow med børnene som var med i trylleworkshoppen

Kl. 14.15- 15: Kaffe og kage

Kl. 14.30-15.30: Foredrag med Julia Lahme

Kl. 16. Tak for i dag.

Gratis

Kategori: Børn, Familie, Foredrag, Kultur, Musik, Voksne

Dato: 19. januar 2019 kl. 10.00 - 16.00

Sted: Ishøj Bibliotek

Gratis

Mere info: www.ishojbib.dk

Arrangør: KULTURIUM BIBLIOTEK