Hvad kan vi hjælpe med?

Pilemølle Erhverv

Et nyt erhvervsområde ved Vejleåvej er undervejs, og arealet udbydes nu til salg til højestbydende efter reglerne om offentligt udbud. Bud skal afgives senest den 20. februar 2019

Arealet udgør i alt ca. 75.000 kvadratmeter, der sælges i grundstykker mellem 3.000 og 6.000 kvadratmeter - med undtagelse af en enkelt grund på 9.000 kvadratmeter til etablering af et selskabslokale.

Udbuddet sker i overensstemmelse med den lokalplan, som er vedtaget for område. Bud skal afgives senest den 20. februar 2019. 

Se lokalplanen for erhvervsområdet ved Vejleåvej (Pilemølle Erhverv)

Hent udbudsvilkår og relevante bilag 

Arealet udlægges til benyttelse for håndværks- og produktionsvirksomheder. Der kan bygges i to etager (max 10 meter), og lokalplanen tillader en bebyggelsesprocent på 100.

Arealet leveres byggemodnet frem til skel, området forsynes med fjernvarme uden pligt til tilmelding og udenfor erhvervsarealet etableres der bassiner til optimal håndtering af spildevand.

Attraktiv beliggenhed tæt på motorvej 

Ishøj Kommune ser en spændende mulighed for at bidrage til et nyt attraktivt erhvervsområde, der med sin meget centrale beliggenhed ved to motorveje og tæt på andre indfaldsveje, vil være en oplagt placering for en håndværks- eller produktionsvirksomhed, der søger nye lokaliteter tæt på det storkøbenhavnske område.

Området er forsynet med gode offentlige transportmuligheder til og fra bl.a. Ishøj Station, der fra 2025 vil være en del af den kommende nye Hovedstadens Letbane, der forbinder DTU i Lyngby med Ishøj.

Ishøj tilbyder endvidere en bred vifte af gode oplevelser, herunder kunstmuseet ARKEN, Ishøj Havn, Ishøj Dyrepark og Strandparken. 

I Ishøj finder du også en velfungerende erhvervsforening, hvor et godt netværk kan bidrage til gode gensidige bekendtskaber.

Kontakt

Center for Ejendomme

Ishøj Store Torv 20, 3. sal
2635 Ishøj

cej@ishoj.dk

Tlf. 43577575Telefontider:

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Senest opdateret 19. december 2018