Hvad kan vi hjælpe med?

19. feb

Aktivisterne

Året er 2021. Et band er samlet, for at gøre en forskel. De vil være bandet, som får dig op af sofaen og ind i kampen mod verdens elendighed: Klimakrise, Black Lifes Matter, ligestillingskamp, demokratisk underskud og så videre, så langt tankerne rækker. De vil skabe musik som vækker aktivisme og forandring – når nu politikerne har givet op, eller vist sig som en del af problemet.

Bandet tager publikum med på en tour de force gennem de seneste 60 års aktivisme i musik og billeder. De følger i de aktivistiske helte og heltinders fodspor. For på egen krop at prøve at forstå, hvad der kunne få helt almindelige mennesker til at tilsidesætte sig selv, for en større sag – og hvorfor det er så ulidelig svært i dag.
Sammen med bl.a. John Lennon, Natasja, Tracy Chapman, Beyoncé, Grieg og Annisette spørger bandet sig selv og os: Er det stadig aktivisme at drømme sig til en bedre verden fra en alt for stor dobbeltseng? Er alle BZ´erne druknet i friværdi og Barolo? Kan man overhovedet forsvare at kalde Anders Breivik for aktivist? Kan det virkelig være rigtig at det er en 17-årig skolepige som skal redde vores klode? Hvornår bliver aktivisme til civil ulydighed og terror og hvilke personlige ofre er vi villige til at gøre?

Bandet er bare ikke i tvivl – verden kalder på handling og vi skal op af sofaen og ind i kampen!

På & bag scenen
Medvirkende Rolf Hansen, Jacob Teglgaard, Christine Worre Kann + Marie Louise von Bülow
Instruktør Leiv Arne Kjøllmoen
Dramatiker Julie Petrine Glargaard
Scenograf Sir Grand Lear
Idé & koncept Teatergrad

Det praktiske
Fra 15 år og op.

Kategori: Teater

Dato: 19. februar 2021 kl. 19.30

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 125 kr. / 40 kr. for unge u. 25.

Mere info: www.kulturium.dk

Arrangør: Kulturium Musikteater