Årets sommerudflugter for folkepensionister bliver aflyst

18. maj 2021

På grund af corona-situationen må Ishøj Kommune desværre aflyse de traditionsrige sommerudflugter for folkepensionister

Hvert år i juni bliver folkepensionister i Ishøj inviteret på sommerudflugt, hvor de får gode oplevelser og god mad i fællesskab med andre folkepensionister.

I år må Ishøj Kommune dog desværre aflyse sommerudflugterne på grund af situationen med corona.

”Det er naturligvis meget beklageligt, at vi igen i år må aflyse sommerudflugterne, for jeg ved, at mange af vores folkepensionister har set frem til turene. Men vi er nødt til at tage de nødvendige forholdsregler på grund af corona-smitten, så vi kan passe godt på de ældre og de sårbare i Ishøj,” siger borgmester Ole Bjørstorp.

Håb for julefrokoster

Ishøj Kommune ser frem til, at det igen er forsvarligt at mødes i større forsamlinger og håber derfor at kunne gennemføre årets julefrokoster for pensionister senere på året.

Erfaringerne viser, hvor vigtigt det er at være en del af et fællesskab, og at de mange fællesskaber i Ishøj er med til at styrke livskvaliteten og sammenhængskræften i vores by. 

”Isolation og angst for at blive smittet eller for at smitte andre har betydet massiv ensomhed. Det er mit håb, at vi igen kan mødes og hygge os sammen, når alle aldersgrupper er vaccineret. Vi har brug for vores sociale fællesskaber og sjældent har vi haft et større behov for at mødes i sociale sammenhænge, end nu efter mere end et år med Corona,” udtaler Merete Amdisen, formand for Social- og Sundhedsudvalget i Ishøj Kommune.