Borgmesterkaffe er aflyst den 12. januar

06. januar 2023

Merete Amdisen inviterer også i år til en uformel og hyggelig snak på borgmesterkontoret. Dog er den 12. januar aflyst

Måske du har en god ide til, hvordan vi styrker fællesskabet eller finder nye veje til, hvordan vi fortsat udvikler vores kommune og passer bedre på det, vi har?

Så kom og drik en kop kaffe med Merete Amdisen,  når borgmesterkaffe igen starter op eller find en dato i de kommende måneder.

Normalt er borgmesterkaffe den anden torsdag i måneden. Men det kommer først til at ske fra marts måned.  Den 12. januar er nemlig aflyst, og i februar bliver borgmesterkaffe rykket frem til torsdag den 2. februar.

Uformel og hyggelig snak

Med borgmesterkaffe ønsker Merete Amdisen at invitere til en uformel og hyggelig snak på borgmesterkontoret, hvor hun har mulighed for at lytte til dine tanker og idéer, mens I nyder en kop kaffe.

”Jeg har haft mange gode og livsbekræftende samtaler med borgerne i 2022 om vores fælles passion for Ishøj. Derfor glæder jeg mig også til de kommende møder, hvor vi kan vende stort og småt om livet i kommunen,” siger Merete Amdisen.

Samtalerne med borgmesteren kræver ingen tilmelding. Det bliver efter først til mølle og med en maks. længde på 15 minutter pr. person.

Du møder bare op på borgmesterkontoret på 7. sal, Ishøj Store Torv 20 i tidsrummet mellem kl. 15-16.30.

Personlige sager kræver tidsbestilling

Idéen med borgmesterkaffe er en uforpligtende snak – ikke sagsbehandling. Har du brug for en personlig samtale om en konkret sag, beder vi dig om at bestille tid.