Nu kan du få en vaccine uden tidsbestilling

13. august 2021

Fra mandag den 16. august kan du få en vaccine uden tidsbestilling. ”Godt at det nu bliver lettere for folk, som har svært ved at booke tid med NemID,” lyder det fra borgmester Ole Bjørstorp

Vaccinationstilslutningen i Ishøj er blandt landets laveste. Men nu bliver det lettere for borgerne at få en vaccination i Ishøj Vaccinationscenter – også for dem, som har svært ved at booke tid med NemID.

Fra mandag den 16. august kan borgere i Ishøj Kommune blive vaccineret uden tidsbestilling i Ishøj Vaccinationscenter på Vejledalen 17. Du kan møde op uden at bestille tid alle ugens dage fra kl. 9-18. Du møder bare op med legitimation i receptionen, og så kan du blive vaccineret.

Og det glæder borgmester Ole Bjørstorp.

”Det passer os meget bedre i Ishøj, at det nu er muligt at komme direkte ind fra gaden uden tidsbestilling. Godt at det nu også bliver lettere for folk, som har svært ved at booke tid med NemID. Derfor vil jeg gerne opfordre til, at folk som ikke er vaccineret, benytter muligheden, ” siger borgmester Ole Bjørstorp.

Børn skal have forælder med

Leder for Ishøj Vaccinationscenter, Louise Pausgaard, fortæller til TV-Ishøj, at det er alle borgere, som har fået en invitation i deres e-Boks til et vaccinationsforløb, som kan møde op i vaccinationscenteret.

”Børn mellem 12 og 14 år skal have en forælder med, hvis de ikke har booket en tid i forvejen. Når det er stik nr. 2 er det særligt vigtigt at være opmærksom på, hvor lang tid der er gået mellem stikkene - alt efter om det er Pfizer eller Moderna vaccine, så skal der være forskellige intervaller imellem. Derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på den del, så man ikke dukker op for tidligt herude,” forklarer Louise Pausgaard.

Passer det bedre ind i kalenderen med en fast tid, så kan du stadig bestille tid på vaccine.dk, og har du brug for hjælp, så står det flinke personale på Kulturium Bibliotek klar til at hjælpe mandage-torsdage kl. 8.30-19., fredage kl. 8.30-17 og lørdage kl. 10-15.