Nu kan du søge midler til frivilligt socialt arbejde

16. april 2021

Har din forening en god idé til en udflugt? Måske har I et godt foredrag i tankerne? Eller vil dit lokale sociale netværk gerne lave lidt markedsføring? Så kan I inden den 15. maj 2021 søge om midler til frivilligt socialt arbejde gennem de såkaldte §18-midler.

I Ishøj Kommune er vi meget stolte af det store, frivillige foreningsarbejde, mange anser som en af grundpillerne i byens stærke fællesskab.

Det er blandt andet derfor, at Ishøj Kommune to gange om året uddeler penge til at støtte op om det frivillige, sociale arbejde. Det sker, når der igen åbnes op for at søge om penge gennem de såkaldte paragraf 18-midler.

Frivillige foreninger, netværk og aktiviteter på det frivillige sociale område kan indtil den 15. maj 2021 søge om penge til at dække deres udgifter til fx foredrag, undervisning, udflugter og markedsføring.

Nyt skema, ny kontaktperson, samme kriterier

I år har vi opdateret ansøgningsskema og vejledning. Blandt andet har vi tilføjet, hvad du skal gøre, hvis du har eventuelle ubrugte midler.

Kriterierne for at modtage midler er de samme, og der kan søges om penge til frivillige, sociale indsatser, der gavner borgere i Ishøj Kommune.

Ansøgningerne skal sendes til team_frivillighed@ishoj.dk

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte frivilligkonsulent Lene Jensenius på lenje@ishoj.dk eller tlf. 4357 7622.

Der er frist for ansøgning den 15. maj 2021, og du kan finde ansøgningsskemaet, vejledningen og kontaktinformationer her.