Hvad kan vi hjælpe med?

27. feb

Blinkende Lygter (teater)

En ny dansk folkekomedie af Vivian Nielsen–baseret på Anders Thomas Jensens film.

Forestillingen spiller både i NørregadeTeatret, Bremen Teater i København + på turné i hele Danmark
Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne ogStefan, som aldrig har haft det store held med sig. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, men han er nødt til lige at lave et sidste job forbagmanden ”Færingen”.Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Kufferten bliver deres billet væk fradet kriminelle miljø–ud i det mørke udkants-Danmark, og deres møde med de sære eksistenser, som lever der, i bandens forsøget på at passe ind.

”Blinkende Lygter” har et sprudlende hold på scenen, Paw Henriksen, Thomas Magnussen, PeterPilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som ved fælles hjælp forsøger at læggefortiden bag sig. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand, Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne læge, Carl. De to stærke kvinder i historien spilles af Christina Bech.
Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer.
Teaterversionen af ”Blinkende lygter” er sjov, overraskende, tankevækkende og skæv.
Da forestillingen spillede i sidste sæson fik den 4 stjerner af Lolland-Falsters Folketidendes anmelder.

Medvirkende: Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk
Iscenesættelse: Frank Rubæk
Spilletid: ca. 2 timer og 5 minutter inkl. pause

Kategori: Teater

Dato: 27. februar 2021 kl. 19.30

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 175 kr. / 40 kr. for unge u. 25.

Mere info: www.kulturium.dk

Arrangør: Kulturium Musikteater