Hvad kan vi hjælpe med?

Bliv indholdsleverandør i Ishøj Fællesantenne

Opgaven med at blive indholdsleverandør er i åbent udbud

Ishøj Kommune ejer og driver et fællesantenneanlæg med ca. 6.700 husstande. Det er Kabelplus, som lige nu driver nettet. Virksomheden er udpeget af kommunen til at have koncession på drift og indholdsleverancer i antennenettet fra den 1. juni 2017 og fire år frem. 

Som en del af koncessionsaftalen har Kabelplus forpligtet sig til at åbne antennenettet for andre indholds- og bredbåndsleverandører, så kunderne i netværket frit kan vælge udbyder. 

Ishøj Kommune vil derfor gerne opfordre til, at du som leverandør afgiver tilbud på forsyning af indholds- og bredbåndsleverancer i Ishøj Fællesantenne.

De nærmere vilkår fremgår af følgende dokumenter: 

Send tilbuddet på mail til Inge Sørensen på insoe@ishoj.dk

Fællesantennen som indkøbsforening 

Hvis du som leverandør ikke umiddelbart ønsker at afgive et tilbud inden for rammerne af dette udbud, kan det alligevel være relevant at tage kontakt. Kommunen ønsker, at kunderne i fællesantennen kan vælge imellem et så rigt og varieret indhold som muligt. Det gælder også indhold, som de kan abonnere på direkte over internettet. 

Hvis du som leverandør vil tilbyde indhold via internettet (fx abonnementer på tv-pakker, særligt indhold, film, musik, internettjenester fx e-mail, webhosting osv.) vil det være muligt efter nærmere aftale. Her kan du betragte Ishøj Fællesantenne som en indkøbsforening, der fx kan yde særlige vilkår. Ishøj Kommune vil derfor opfordre til, at du som leverandør henvender dig, hvis denne mulighed er relevant. 

Kontakt

Ishøj Fællesantenne - udbud

Ishøj Store Torv 20
2635 IshøjSpørgsmål fra indholdsleverandører kan rettes til: 

  • Ishøj Kommune
    Centerchef
    Inge Sørensen
    insoe@ishoj.dk
    Tlf. 43 57 74 75

Senest opdateret 12. januar 2018