Endelig! Nu er prisen for at få fjernvarme på plads

12. juni 2023

Naturligt nok interesserer det rigtigt mange, hvad det koster at skifte til fjernvarme. Udvidelsen sker i etaper, men alle de berørte boligejere kan tilmelde sig fjernvarmen allerede nu.

Vælg den model, der passer dig bedst

Hvad koster det så at få fjernvarme? vil de fleste nok spørge. Her tilbyder Ishøj Varmeværk to alternativer:

Model 1: Her kan man blive tilsluttet fjernvarmen for 12.500 kr., som betales i tilslutningsbidrag. Desuden betales 63.750 kr. til stikledning samt fjernvarmeanlæg. Disse beløb betales med det samme. Med denne model klarer man det meste selv, såsom service og vedligehold af fjernvarmeanlægget. BASIS-kunder betaler ikke abonnement.

Model 2: Her sørger vi både for at lægge fjernvarmen ind i huset og installation af fjernvarmeanlæg. Det koster 25.000 kr., og derudover betales et årlig stikledningsbidrag på 3.000 kr. pr. år i 10 år. PLUS-kunder betaler desuden et årligt abonnement for fjernvarmeanlæg samt service og vedligehold på 3.375 kr.

Du kan læse mere om vores pris-modeller her på hjemmesiden.

Vi introducerer en tryghedsordning

Når du tilmelder dig fjernvarme, kan du vælge vores tryghedsordning, hvor vi tager ansvaret for dit gasfyr.

Hvis dit gasfyr går i stykker, inden du har haft muligheden for at aftage fjernvarme, og reparationsudgifterne overstiger 8.000 kr., så sørger vi for, at det bliver udskiftet. Det koster 8.000 kr. i selvrisiko. Derefter betaler du et månedligt abonnement på 250 kr., indtil du får fjernvarme.

Tryghedsordningen trådte i kraft 1. maj 2023 og gælder for alle enfamiliehuse på max. 300 m2, som ligger i et af vores igangværende fjernvarme-udbygningsområder.

Stabile fjernvarmepriser - i stedet for el og gas

Den seneste tids store prisstigninger på naturgas og el har påvirket manges beslutning om at skifte til fjernvarme. Begge energiformer er politisk følsomme, og det mærker gas- og elkunderne lige nu på energiregningen.

Den følsomhed har fjernvarmen ikke på samme måde, da varmeproduktionen er baseret på et mix af flere brændsler. Derfor er prisen mere konstant fra år til år – hvilket er en fordel, som mange nok glæder sig til.