Fjernvarmebrev til kommende fjernvarmeområder øst for Køge Bugt-motorvejen

15. december 2022

Udrulningen af fjernvarme i Ishøj har været et vigtigt emne for borgerne i 2022

Status på fjernvarme i dit område

Tidligere på året har der været afholdt et borgermøde for de fem boligområder øst for Køge Bugt-motorvejen, hvor beboerne er blevet orienteret om fjernvarmeprojektet og mulighederne for etablering af fjernvarme i området. Områderne er:

Område 1.: Ørnekærsvænge, Vibeholms Vænge,

Område 2.: Pilegårds Vænge

Område 3.: Landlyst- og Bredekærs Vænge, Vildtbaneparken, Tranebakken, -vej og -dalen

Område 4.: Et udsnit af Vejlebrovej og Jægerbuen

Område 5.: Strandsiden

EN DETALJERET OVERSIGT OVER DE 5 OMRÅDER, FINDES HER.

SE PROJEKTFORSLAGET HER

 

Rækkefølgen på udrulning af fjernvarme, har for nyligt været i høring, og høringssvar behandles på Byrådsmødet den 3. januar 2023, med henblik på beslutning om rækkefølgen på udrulningen af fjernvarme. 

 

Når rækkefølgen er blevet godkendt, vil der blive udarbejdet en tidsplan for udrulningen. Forventningen er, at de første kan få fjernvarme i efteråret 2023, og at alle har fjernvarme inden udgangen af 2028.

 

Du vil snart modtage endnu et brev om fjernvarme

I løbet af december, vil Ishøj Kommune sende et officielt brev til alle borgere uden fjernvarme.

Brevet er et krav fra regeringen, som alle kommuner skal udsende til borgerne. Brevet indeholder generelle oplysninger om, hvorvidt man vil blive tilbudt fjernvarme, og i så fald hvornår man senest kan forvente at få fjernvarme. Du skal være opmærksom på, at Ishøj Kommunes brev, er en generel orientering om fjernvarme i kommunen. Den læner sig op ad den planlægning, som Ishøj Varmeværk foretager, for at sikre borgerne fjernvarme.

 

Ishøj Varmeværk styrker kommunikationen

For at alle borgere føler sig bedre informeret, styrker Ishøj Varmeværk kommunikationen fremover. Det betyder, at vi sender e-Boks breve og løbende opdaterer hjemmesiden med status og nyheder over projektet.