Fjernvarmebrev til kommende fjernvarmeområder vest for Køge Bugt-motorvejen

15. december 2022

Udrulningen af fjernvarme i Ishøj har været et vigtigt emne for borgerne i 2022

Status på fjernvarme i dit område

Tidligere på året har der været afholdt et borgermøde om fjernvarmeudrulning for områderne vest for Køge Bugt-motorvejen, hvor beboerne er blevet oplyst om fjernvarmeprojektet. Områderne er Ishøj Landsby og Vestervang, Torslunde og Tranegilde.

 

Fjernvarme-projektet har for nylig været i høring, og høringssvar behandles på Byrådsmødet den 3. januar 2023 med henblik på beslutning om gennemførelse af projektet.

 

Når projektet er blevet godkendt, vil der blive udarbejdet en tidsplan for udrulningen. Forventningen er, at de første kan få fjernvarme i efteråret 2023, og at alle har fjernvarme inden udgangen af 2028.

 

Du vil snart modtage endnu et brev om fjernvarme

I løbet af december, vil Ishøj Kommune sende et officielt brev til alle borgere uden fjernvarme.

Brevet er et krav fra regeringen, som alle kommuner skal udsende til borgerne. Brevet indeholder generelle oplysninger om, hvorvidt man vil blive tilbudt fjernvarme, og i så fald hvornår man senest kan forvente at få fjernvarme. Du skal være opmærksom på, at Ishøj Kommunes brev, er en generel orientering om fjernvarme i kommunen. Den læner sig op ad den planlægning, som Ishøj Varmeværk foretager, for at sikre borgerne fjernvarme.

 

Husk at udfylde din tilkendegivelse

Hvis du gerne vil have fjernvarme, er det vigtigt, at du tilkendegiver din interesse over for Ishøj Varmeværk.

 

På den måde, kan Ishøj Varmeværk få et overblik over boligejernes interesse for fjernvarme i de forskellige boligområder, og planlægningen kan igangsættes, når der er tilkendegivelser på 40% i dit område.

 

DU KAN UDFYLDE EN TILKENDEGIVELSE HER

Tilkendegivelsen er uforpligtende, og du binder dig ikke til at blive koblet til fjernvarmenettet.

 

DU KAN LÆSE MERE OM FJERNVARMEUDRULNINGEN HER