Informationsmøde om fjernvarme i Tranegilde Landsby

31. juli 2023

Ishøj Varmeværk er i fuld gang med at lægge ledningerne, som skal levere fjernvarme til Tranegilde Landsby, så beboerne i landsbyen kan få en grønnere og nemmere varmekilde.

Da selskabet ønsker at informere og engagere beboerne i projektet, inviteres beboerne i Tranegilde Landsby til et vigtigt informationsmøde om fjernvarme, der vil blive afholdt mandag den 07. august 2023 fra kl. 18:30-20:00 på Bredekærgård i Landsbysalen.

 

Husk at underskrive, inden de graver forbi

Det er vigtigt, at man som forbruger underskriver fjernvarmetilslutningsdokumentet, for at få fjernvarme, inden Ishøj Varmeværk graver forbi boligen.

Indsender man først sin underskrevet tilslutning efter, at Ishøj Varmeværk har gravet forbi boligen, frafalder fjernvarmetilbuddet, da det er dyrt for selskabet, når de ikke kan planlægge deres gravearbejde optimalt. Prisen vil derfor være Ishøj Varmeværk faktiske udgifter for at tilslutte boligen.

Det vil være muligt at underskrive fjernvarmetilslutningen på informationsmødet.

 

Få svar på dine spørgsmål

Er man i tvivl, om fjernvarme er det rigtige valg, så kan man deltage i informationsmødet, hvor Ishøj Varmeværk vil give mere indsigt i projektet samt svare på spørgsmål fra beboerne i området.

Mere information om projektet, tidligere informationsbreve, prisen på fjernvarme og beregneren, hvor man kan beregne sin forventede årlige varmepris, findes på Ishøj Varmeværks hjemmeside. Man kan også følge Ishøj Varmeværk på Facebook, og få løbende opdateringer og nyheder om projektet.

Ishøj Varmeværk ser frem til at møde beboerne i Tranegilde Landsby på informationsmødet.

 

Med venlig hilsen,

Direktør, Henrik Lemée

Ishøj Forsyning