Prøvegravninger igangsat i Tranegilde Landsby

28. juli 2023

Prøvegravninger igangsat i Tranegilde Landsby i forbindelse med fjernvarmeudvidelse

Ishøj Varmeværk er glade for at meddele, at vi har igangsat prøvegravninger som en del af vores planer om at udvide fjernvarmenettet til Tranegilde Landsby. Disse prøvegravninger er en vigtig del af forberedelsen til det kommende hovedledningsarbejde.

Formålet med prøvegravningerne er at undersøge og lokalisere eventuelle gasledninger, vandledninger og TDC-kabler mv. samt vurdere deres dybde. Dette er afgørende for at sikre en sikker og problemfri ekspansion af vores fjernvarmenetværk.

Prøvegravningerne finder sted på Brentedalen, krydset mellem Brentevej og Tranegilde Bygade og langs Tranegilde Bygade. På Tranegilde Landsby informationsside kan man på Fjernvarmekortet se en oversigt over de forskellige prøvehuller og deres formål.

Vi vil foretage omhyggelige undersøgelser i hver prøvegravning og tage alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at arbejdet udføres sikkert og effektivt. Vi vil også være opmærksomme på eventuelle lokale forhold, såsom vejbredde og trafikproblemer, for at minimere potentiel påvirkning på bylivet under arbejdet.

Vi vil fortsætte med at holde jer informeret om fremskridtene med projektet og sikre, at I er opdaterede vedrørende fjernvarmeudvidelse i Tranegilde Landsby.

Vi sætter pris på jeres tålmodighed og forståelse, mens vi arbejder på at levere grøn varme til landsbyen.