Corona-tilbud om psykologisk rådgivning til børnefamilier

Ishøj Kommune tilbyder psykologisk rådgivning til børnefamilier i corona-perioden

Corona-smitten har bragt Danmark i en helt særlig situation, der kræver meget af os alle.

Hvis du som forælder har behov for rådgivning eller bare nogen at tale med, er du velkommen til at kontakte psykologerne og konsulenterne fra Center for Børn og Forebyggelse i Ishøj Kommune.

Få hjælp, råd og vejledning

Her kan du blandt andet få vejledning i forhold at skabe hverdagsrutiner i en situation, der bestemt ikke ligner hverdagen.

Det kan også være, at du har brug for hjælp til at skabe rammer for dine teenagebørn derhjemme, yngre søskende og hjemmearbejdende forældre.

Eller måske har du brug for råd og vejledning til, hvordan du taler med dine børn om corona-smitten - og til hvordan du kan håndtere både dine børns bekymringer og dine egne bekymringer, så de ikke fylder for meget i hjemmet.

Send os en mail

Hvis du vil i kontakt med en psykolog eller en konsulent, så skriv en mail til cbf@ishoj.dk.

Skriv "Psykologisk rådgivning" i emnefeltet og skriv din mail eller dit tlf. nummer i mailen.

Så vil du blive kontaktet af en psykolog eller konsulent.