Dagsrytme

Morgen SFO:

Kl. 06.30: Åbning i SFO. Vi tilstræber en stille og rolig morgenstund, hvor der tilbydes gratis morgenmad. Børnene kan lege, læse historie, spille spil.

Kl. 07.55: Vi gør klar til skolestart kl. 8.10.

Eftermiddags SFO:

Kl. 15.30 / 13.45 om fredagen: Når barnet kommer i SFO kan barnet vælge mellem flere aktiviteter eller lege i ”Basen.” 

Kl. 16.45: De forskellige aktiviteter stopper, der ryddes op i fællesskab. Børnene samles omkring basen.

Kl. 17.00: Lukker SFO – Kl. 16.30 om fredagen.

 

I SFO'en har vi små legekroge/rum, hvor børnene kan fordybe sig i bl.a. rollelege og spil. Der er mulighed for kreative sysler i ”Basen”. Når det gælder de mere fysiske lege, har vi adgang til gymnastiksal, multisal, aktivitetsrum, bordtennisborde og wizefloor. Udendørs er der adgang til gynger, svævebane, forhindringsbane, sandkasse og bålplads. Der udkommer en  aktivitetsplan hver 3 mdr, der skal give et overblik over, de aktiviteter barnet kan tilmelde sig. Det er et ønske, at barnet deltager i aktiviteten den fulde tid og derfor først tidligst kan afhentes ved aktivitetens afslutning. Sluttiderne for aktiviteterne vil fremgå af aktivitetsplanen.

Aflevering og afhentning af børn:

Når barnet kommer i SFO, tager barnet kontakt til en voksen, som registrerer barnet på Aula “KOMME/GÅ”, og ved afhentning meddeles det en voksen, så registreringen kan afsluttes.

Det er vigtigt at børn, forældre eller dem der afleverer/henter barnet, kontakter en ansat. Når barnet hentes, skal barnet selv kontakte en voksen, så vi får sagt ordentlig farvel til hinanden. 

Hvis barnet skal hentes af andre, ved sygdom eller barnet har fri, kontakt venligst os.