I praktik på Naturcenteret

Ishøj Naturcenter vil meget gerne tilbyde sig som praktik-vært. Det er "win-win" for både praktikanten og stedet!

Hvad enten du er folkeskoleelev, der skal i erhvervspraktik, studerer til lærer, biolog, jordbrugsteknolog, skov- og landskabsingeniør, have- og parkingeniør, natur og kulturformidler, skovbruger eller noget helt syvende, så er du meget velkommen til at ansøge om praktik på Ishøj Naturcenter. Det vigtigste er at du har en interesse for formidling til børn og unge i naturen, en nysgerrighed og et gå-på-mod.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde lønnet praktik, men vi kan love dig at du får en ordentlig portion indsigt og en passende portion erfaring med i baggagen efter dit praktikophold.

Længden på praktikopholdet er ofte dikteret af uddannelsen, vi har tidligere haft praktikanter i alt fra 1 uge til 8 måneder.

Når du starter dit praktikophold på Ishøj Naturcenter, vil du få tilknyttet en kontaktperson blandt Naturvejlederne samt plan for dit forløb. Planen vil både indeholde forslag til hvilke arrangementer på naturcenteret, som du med fordel kan deltage i, samt forslag til praktiske opgaver du kan hjælpe naturcenteret med at løse. Når det så er sagt, så er du også selv meget velkommen til, at komme med indput til, hvad du kunne tænke dig at lave i løbet af praktikken.

Her kan du kan læse mere om Ishøj Naturcenter som praktiksted

Er du interesseret så send en mail til naturbooking@ishoj.dk

Særligt for studerende på SLing, ULing og Naku
Her kan du finde praktikannoncen relevant for din uddannelse.

Vækker annoncen din interesse, er du meget velkommen til at sende en motiveret ansøgning til Mads melle@ishoj.dk eller Mette memir@ishoj.dk. Herefter vil vi aftale et uddybende møde virtuelt eller fysisk afhængig af covid-situationen.