Hjælp til transport til vaccinationscenter

Borgere over 65 år, som modtager praktisk hjælp og personlig pleje, kan få hjælp til transport til covid-19-vaccinationscentret i Ishøj

Snart åbner Region Hovedstaden et vaccinationscenter i Ishøj Idræts & Fritidscenter.

Vaccinationsindsatsen begyndte i Ishøj den 27. december 2020, hvor plejehjemsbeboere og plejepersonale på kommunens to plejehjem Kærbo og Torsbo fik den første af to vaccinationer.

Planlægningen af vaccinationsindsatsen er i fuld gang for borgere i hjemmeplejen, som er fyldt 65 år, og som både modtager praktisk hjælp og personlig pleje. Her vil borgere i målgruppen i løbet af kort tid modtage besked fra Sundhedsstyrelsen om bookning af tid til vaccination.

Hjælp til transport

Hvis du er 65 år eller derover, og du både modtager praktisk hjælp og personlig pleje, har du mulighed for at få hjælp af kommunen til transport til og fra det kommende covid-19-vaccinationscenter i Ishøj. Kørsel vil foregå som samkørsel.

Du har måske allerede modtaget brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination mod covid-19, og du er blevet kontaktet af Ishøj Kommune. Her er du bl.a. blevet spurgt, om du ønsker vaccinen, om du har brug for hjælp til at booke tid til vaccination, og om du har behov for transport til og fra vaccinationscentret.

Hvis du har sagt ja til transport, sørger kommunen for at booke en tid til vaccination til dig på et tidspunkt, der passer ind i din hverdag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til Hjemmeplejens borgertelefon på tlf. 4357 7706 .