Status på smitte og vaccination i Ishøj Kommune

Vil du have et overblik over antallet af covid-19-smittede og vaccinerede i Ishøj Kommune?

Hos Statens Seruminstitut kan du få et dagligt overblik over udviklingen i covid-19-smitten i Ishøj.

Her kan du også se, hvordan det skrider fremad med vaccinationsindsatsen.

Incidenstal

Tallet angiver antallet af smittede borgere i de seneste syv dage pr. 100.000 indbyggere.

Incidenstal bliver blandt andet brugt til at sammenligne udviklingen i smitte på tværs af kommunegrænser.

Du kan se de seneste incidenstal for Ishøj Kommune her

Tidligere lukkede myndighederne ned for skoler, kulturinstitutioner, idrætslivet og de liberale erhverv i en kommune, hvis incidenstallet blev for højt. Nu opfordrer myndighederne i stedet kommunerne til at gøre særlige tiltag for at nedbringe smittetallet, hvis incidenstallet overstiger 500.

Vaccination

Hos Statens Seruminstitut kan du også få et overblik over vaccinationstilslutningen i Ishøj.

Se vaccinationstallene for Ishøj Kommune her

Fra hovedsiden skal du trykke på fanen Kommunalt og derefter vælge Ishøj i boksen med alle kommunerne.