Hvad kan vi hjælpe med?

13. sep

Henning Munk og Plumperne

Søndagen står i jazzens navn når Henning Munk og Plumperne besøger Kulturium Musikteater

Kulturium Musikteater har afholdt jazzkoncerter i mere end ét årti og er igen vært ved en hyggelig søndag eftermiddag med jazz.

Henning Munk og Plumperne:
Alt for få anerkender tilstedeværelsen af en sopransaxofon i jazzsammenhænge men tøv ikke; lad dine ører lede dig gennem en serie af standards, evergreens og klassikere med inspiration fra bl.a. Sidney Bechet.

Det vil være muligt at tilkøbe frokost i form af 2 stk. luksus smørrebrød fra Hannes køkken i Greve.
Ønsker man smørrebrød skal der købes frokostbillet udover entrébilletten. En frokostbillet giver adgang til et reserveret bord, salget heraf stopper onsdagen før arrangementet. OBS en entrébillet giver ikke adgang til et reserveret bord. Sølv- og guld medlemmer, har gratis entré.
Det vil ligeledes være muligt at købe en entrébillet i døren, såfremt der ikke er udsolgt.

Det er muligt at købe drikkevarer i baren med et udvalg af øl fra bryggeriet Skands samt diverse spiritus/bitter. Som noget nyt vil det være muligt at købe et lækkert stykke kage til kaffen. Det vil ligeledes være muligt at købe en sandwich.
Kulturium vil gerne bidrage til at formindske brugen af plastik hvorfor vi serverer alle drikkevarer i glas.

Alle optrædende er nøje udvalgt af Sven Levandowsky som selv er udøvende jazzmusiker i bandet Basement Jazzband. Sven har siden han var 14år elsket musik og i særdeleshed Jazz. Han begyndte at spille trommer og har holdt ved instrumentet lige siden. Han foretrækker selv den traditionelle jazz, New Orleans musikken samt The Beatles.

 

Kategori: Musik

Dato: 13. september 2020 kl. 13.00

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 30 kr.

Mere info: kulturium.dk/kalender/event/show/henning-munk-og-plumperne.html

Arrangør: Kulturium Musikteater