Hvad kan vi hjælpe med?

1. okt

Hold hjernen frisk 2020


Mænd mellem 60-75 år søges til Hold Hjernen Frisk-forløb

Er du mellem 60-75 år og har du lyst til at deltage i et forløb, hvor du får viden om og erfaring med, hvordan du selv kan holde din hjerne frisk? Så tilmeld dig Hold Hjernen Frisk-forløbet på Kulturium Bibliotek. 

Hold Hjernen Frisk: Brug hovedet, brug kroppen og gør det sammen med andre seniorer 


Forløbet har opstart torsdag d. 1. oktober kl. 10-12.30 og følger et fast program hver gang. Dagen starter med navneleg, hvorefter der er opvarmning til sang. Når holdet har sunget 1-2 sange, fortsætter alle udendørs med en fysisk aktivitet, f.eks. gåtur med øvelser. Efter en pause med sunde snacks, er der Samtalesalon, hvor deltagerne taler sammen i mindre grupper ud fra en såkaldt Samtalemenu. 

Mænd søges – men kvinder er også velkomne

Det er 3. gang Kulturium Bibliotek har et Hold Hjernen Frisk forløb og denne gang vil vi gerne have lidt flere mænd med på holdet. 
Det er Anne Munch Terkelsen, som er voksenbibliotekar på biblioteket, som igen kommer til at fungere som tovholder på Hold Hjernen Frisk i Ishøj.
Kvinder er dog også meget velkomne til at søge, men til at starte med, vil det blive prioriteret at få mænd med på holdene.

Tilmelding

Forløbet er gratis at deltage i og tilmelding foregår ved at sende en mail til Anne Munch Terkelsen på amunt@ishoj.dk. Du får besked på mail senest d. 1. september, hvis du får en plads. Du er velkommen til at ringe til Anne Munch Terkelsen på mobil 26 36 43 37, hvis du vil høre lidt mere om forløbet inden tilmelding. 


Corona-forholdsregler

Kulturium Bibliotek tager alle forholdsregler relateret til Corona, og det gælder også i tilrettelæggelsen af Hold Hjernen Frisk-forløbet. Al fysisk aktivitet foregår derfor udendørs. De indendørs aktiviteter bliver afholdt, så der er sikret god plads mellem deltagerne.  

Bag om projektet

Ud over Kulturium Bibliotek, deltager biblioteker i hele landet i projektet, som DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Sangens Hus og Dansekapellet står bag.
I det 3-årige projekt, Hold Hjernen Frisk, vil projektpartnerne DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Sangens Hus og Dansekapellet omsætte forskningsbaserede viden til engagerende og fællesskabsskabende aktiviteter for seniorer omkring pensionsalderen og udbrede eksisterende viden i forskellige formater. DGI leder projektet. Læs mere om Hold Hjernen Frisk på projektets hjemmeside her

Kategori: Senior (60+)

Dato: 1. oktober 2020 kl. 10.00 - 12.30

Sted: Kulturium Bibliotek

Gratis

Mere info: www.ishojbib.dk

Arrangør: Kulturium Bibliotek