Hvad kan vi hjælpe med?

17. jan

Hr. Skægs Hotel (udsolgt)

OBS: Arrangementet er flyttet fra den 22. marts pga. coronavirus. Har du købt billet til arrangementet den 22. marts vil du snarest blive kontaktet af Ticketmaster omkring eventuel refundering. Vi håber at de nye datoer passer så mange som muligt, og vi glæder os til det bliver muligt at genåbne Kulturium Musikteater og byde jer alle velkommen igen.

Hr. Skæg er tilbage! Denne gang inviterer han hele verden indenfor og vækker nysgerrigheden for sprog.
Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel og det tager han med på turne rundt i hele Danmark og besøger Kulturium i Ishøj d. 22 marts.
På et hotel møder man mennesker fra hele verden og det er ikke altid lige let at forstå hvad de vil. Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af at engelsk faktisk ikke er så svært som folk går og tror.

Sjov læring
Som altid med Hr. Skæg, handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Læring opnås bedst, når man har det godt, og showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, og i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.

Nye Skæg-sange
Intet Hr. Skæg-show uden musik. Sammen med sin makker Vinter, har Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange som selvfølgelig indgår i showet. Så er du mellem 2 og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, er her et show som du ikke bør gå glip af.

Velkommen til Hr. Skægs Hotel!
 

OBS: Arrangementet er flyttet.

Kategori: Børn, Familie, Kultur, Musik, Teater

Dato: 17. januar 2021 kl. 13.00

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 89-99 kr,

Mere info: www.kulturium.dk

Arrangør: Kulturium Musikteater