Hvad kan vi hjælpe med?

Hverdagsrehabilitering

Hverdagsrehabilitering er træning i daglige gøremål og foregår i samarbejde mellem dig og hjemmeplejen.

Når du søger hjemmehjælp til dagligdagens gøremål som eksempelvis rengøring og bad, skal kommunen vurdere, om et rehabiliteringsforløb vil kunne hjælpe dig til at kunne klare dig selv igen eller klare dele af opgaverne selv. Det gælder både, hvis du bor i lejlighed/hus, på plejehjem eller i ældrebolig.

Du vil derfor opleve, at du sammen med kommunens medarbejdere skal afprøve og arbejde på at finde en løsning, så du kan klare opgaverne mest muligt selv, evt. med støtte fra hjemmeplejen. Afhængigt af dine behov og situation, kan du opleve, at du via forskellige fagpersoner vil blive tilbudt eksempelvis hjælpemidler, træning og/eller indsatser vedrørende kost og medicin.

Du kan også modtage rådgivning i at udføre de daglige opgaver, som du har svært ved at udføre, på andre og måske mere hensigtsmæssige måder. Hjemmeplejens opgave er at støtte dig i at klare så meget som muligt selv. Dette kan i mange tilfælde hjælpe dig til at forebygge forværring af din fysiske og mentale formåen. Støtten fra hjemmeplejen sker i et tæt samarbejde med dig.

​Hvis vi vurderer, at du ikke har gavn af et rehabiliteringsforløb, kan du få hjemmehjælp til det, du ikke kan.
 

Kontakt

Center for Voksne og Velfærd

Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

aor@ishoj.dk

Tlf. 43577575Telefontider:

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Senest opdateret 9. januar 2019