Hvad kan vi hjælpe med?

7. jul

Kansas City Stompers m. Rikke Mølgaard

Danmarks ældste professionelle jazzband med mere end 60 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig. Glæd jer til at opleve Kansas City Stompers med Rikke Mølgaard og Ulf Johannesen Werre

Kansas City Stompers byder på traditionel New Orleansjazz, men spiller også gerne dixieland, swing, mainstream og big band. I dag hedder sangerinden Rikke Mølgaard - der som hendes forgængere boltrer sig ubesværet i mange stilarter.

Rikke Mølgaard har sunget med Kansas City Stompers de sidste 20 år, og har blandt andet været med 11 gange i det populære tv2 pogram 'Sommersang i Mariehaven'.

Ulf Johannesen Werre regnes for at være en af verdens bedste Swing/mainstream pianister og bliver ofte sammenlignet med den nu afdøde canadier Oscar Petterson. Han er professor i piano på scandinaviens ældste universitet i Upsala i Sverige, og når Ulf ikke underviser, spiller han ofte som hovedsolist på alle de store internationale Jazzfestivals. Og så er han en af Europas bedste trombonespillere. 

Glæd jer til en hyggelig dag på Bredekærgård med et helt forrygende jazzband!

Kategori: Koncert, Musik

Dato:

Sted: Bredekærgård

Pris: Entré

Mere info: www.facebook.com/bredekaergaard/

Arrangør: Bredekærgård