Hvad kan vi hjælpe med?

3. nov

Klassiske Tirsdage: Blinkende Lygter

En kuffert med fire millioner i kontanter, en sportstaske proppet med skarpladte håndvåben og en flok gavflabe på overlevelsestur langt fra deres vante omgivelser.

Gangsterkomedie-hittet ’Blinkende lygter’, som fyldte biografsale landet over i 2000 og vandt publikumsprisen ved årets Robertuddeling, kan fejre 20-års jubilæum. Velkommen til et gensyn med en sjældent velspillet actionfilm om fire kriminelle mænds venskab og deres udvikling fra hårdkogte københavner-gangstere til socialt accepterede kroværter i det sønderjyske.

Sammen med sine barndomsvenner har Torkild (Søren Pilmark) i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet uden at nå de helt store højder. Ja, et allersidste kup skal afslutte en uglorværdig karriere og gøre ham gældsfri, så et nyt liv kan begynde. Men samme nat står han pludselig over for en alt for stor fristelse...

Velkommen til Klassiske Tirsdage i Kulturium

I samarbejde med Cinemateket har vi udvalgt seks filmperler, som vi viser i 2020.

Det er muligt at tilkøbe en lækker klassisk hovedret som vil være inspireret af filmen der vises. Menuen vil være tilgængelig på hjemmesiden samt i biografens facebookbegivenhed senest en måned før visning.

Kategori: Film, Voksne

Dato: 3. november 2020 kl. 19.00

Sted: Kulturium Biograf

Pris: 50 kr. for film/ 150 kr. for film og mad

Mere info: www.kulturium.dk

Arrangør: Kulturium Biograf