Hvad kan vi hjælpe med?

6. mar

Klubien med band

~~Jørgen Klubien har tour start på Kulturium med Regndans og Kom Tilbage Nu - og alle de andre hits fra Danseorkesteret og solo - og ikke mindst helt nye sange fra 2019 albummet Family vol. 1 & 2.

 Klubiens stemme anno 2019 oser om muligt af endnu mere sjælfuldhed. Man kan godt sige at Kong Klubien, Danmarks ukronede soul konge, hermed sætter sig på tronen igen.

 Sanger og sangskriver Jørgen Klubien kan i 2019 fejre 50 år i musikbranchen. Som 11-årig startede han med at spille trommer i børneorkestret Babybandet. Det var i 1969.

 Nu 50 år efter er han aktuel med ny dobbeltsingle, der består af numrene ”It Hurts” og ”Jeg Må Ha’ Dig”. To forskellige sange; en duet-ballade og et up tempo nummer, begge med Klubiens umiskendelige soulfulde fingeraftryk. Den energiske og ørehængende ”Jeg Må Ha’ Dig” er et hidtil uudgivet Danseorkester nummer fra bandets arkiver. Et nummer som sender tankerne i retning af, og kipper med cowboyhatten, til et af orkestrets største hits, ”Kom Tilbage Nu”. ”It Hurts” er en iørefaldende duet med den engelske sangerinde Grace Tither fra Manchester som Klubien også tidligere sang duetten ”Do It Quiet” med fra soloalbummet ”Soul Cowboy” (2014). Deres stemmer klæder hinanden på det radiovenlige nummer, hvor tekstens omdrejningspunkt er det tabte kærlighedsforhold.

Kategori: Koncert, Kultur, Musik

Dato: 6. marts 2020 kl. 20.00

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 195 kr.

Mere info: kulturium.dk/kalender/event/show/klubien-med-band.html

Arrangør: Kulturium Musikteater