Hvad kan vi hjælpe med?

30. sep

Mukherjee 50/50 koncert

Mukherjee er en af Danmarks spirende artister, der i den grad har fået vind i sejlene det seneste år. Oscar Mukherjee har i mange år studeret det gode guitarspil hos Rune Kjeldsen, (Savage Rose, Hush, C.V. Jørgensen, mm), der også har produceret hans første EP ”Solid Shade of Blue”. Løbende sidste efterår og dette forår har han været gæst hos Poul Krebs på hans tour rundt i landet sammen med bl.a. Signe Svendsen og i september spillede Mukherjee også en intimkoncert sammen med Poul Krebs til ”Nordic Room”, der er blevet filmet og forventes at blive offentliggjort i løbet af 2020..

Nyeste udgivelse

Mukherjee er aktuel med sin nyeste EP, ”Sentimental Sleep” – en EP som blander moderne indie, pop og rock lyde med den amerikanske sangskrivertradition som Mukherjee har med sig fra sin amerikanske opvækst. EP’en udkom i september til stor anmelderos og landsdækkende P4 radioplay:

"Not alone, der er EP’ens single, har uden betænkningstid hitpotentiale. Den klistrer sig fast.” (POV)

“Mukherjee (...) præsenterer et fejende flot firkløver af numre, der i den grad viser hvad han kan og vil i dag”. (side 33,)

”Mukherjee spiller en tæt og følsom omgang amerikansk akkordstyret landevejspoesi fuld af længsel og afsavn og en dragende tristesse. På den korte EP kan man opleve fire sange med hver deres udtryk, men med den fællesnævner at tekst og musik i fællesskab sætter stemningen.” (Phonopolet)

Kategori: Koncert

Dato: 30. september 2020 kl. 19.30

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 50 kr. + gebyr

Mere info: kulturium.dk/kalender/event/show/mukherjee-5050-koncert.html

Arrangør: Kulturium Musikteater