Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad skal vores nye grund på Vejlebrovej 45 hedde?

Til sommer bliver vores nye, store grund på Vejlebrovej 45 indviet. Du kan byde ind med et navn til området og vinde spændende præmier

I december 2018 købte Ishøj Kommune en stor grund på ca. 20.000 m2 med tilhørende bygninger på Vejlebrovej 45 - blot et stenkast fra Ishøj Station og bycentret.

Grunden og bygningerne vil blive indviet af borgmesteren til sommer - og planerne for området er mange, som du kan læse her.

”Det overordnede tema er sundhed og trivsel, og vores mål er at skabe en ny, sammenhængende bydel i bymidten, hvor vi vil samle en række af kommunens velfærdsopgaver samme sted og gøre dem mere tilgængelige for borgerne. Det handler om, at vi som kommune skal være til stede dér, hvor borgerne allerede færdes,” siger borgmester Ole Bjørstorp.

Borgerne skal hjælpe med navnet

Det forventes, at det nye område skal have en række ”huse” med forskellige kommunale aktiviteter - blandt andet et sundhedshus, et foreningshus, et ungehus, et børnehus og et hus for public service.

Fx vil sundhedshuset omfavne blandt andet den kommunale hjemmepleje, et genoptræningscenter, et hjælpemiddeldepot og et nyt sundheds- og lægecenter.

Men før området kan blive indviet, skal vi først finde et navn til Ishøjs nye bydel.

Og det skal borgerne i Ishøj hjælpe med.

Sundhed og trivsel i centrum

I perioden fra den 28. februar til den 14. marts kan alle gå ind på Ishøj Kommunes side på Facebook og komme med forslag til, hvad det nye område på Vejlebrovej 45 skal hedde.

”Alle forslag er velkomne, og man må meget gerne være kreativ. Min personlige mening er, at navnet gerne må afspejle, at vi er ved at bygge en bydel, hvor sundhed, trivsel og livskvalitet er i centrum,” siger borgmester Ole Bjørstorp.

Blandt de indkomne forslag vil kommunen udvælge en række navne, som vil blive præsenteret for byrådet. Her vil lokalpolitikerne vælge det endelige navn til det nye område.

Vind gavekort til KULTURIUM

Blandt alle de indkomne forslag vil vi trække lod om tre gavekort til KULTURIUM Musikteater.

Hvert gavekort giver adgang for to personer til én af de fire nedenstående forestillinger:

Vinderen af navngivningskonkurrencen vil blive annonceret på Facebook og få direkte besked, når konkurrencen er afsluttet.

Hvis du ikke er på Facebook, kan du deltage i konkurrencen ved at sende dit navneforslag på e-mail til kommunikation@ishoj.dk.

Kontakt

Ishøj Kommune

Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

ishojkommune@ishoj.dk

Tlf. 43577575Skriv via Digital Post (e-Boks), hvis du sender os personlige oplysninger eller dokumenter.

Skriv til Ishøj Kommunes hovedadresse via Digital Post (e-Boks)

Telefontider

Ishøj Rådhus

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Hovednummer: 43 57 75 75

Borgerservice

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 9-13

Tlf. 43 57 75 75

Åbningstider

​Ishøj Rådhus

Mandag-onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-13

Ishøj Rådhus
Store Torv 20
2635 Ishøj

Borgerservice

Mandag-onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-14 og kl.15.00-17.30
Fredag kl. 10-13.

Borgerservice
Nørregade 7
2635 Ishøj

Senest opdateret 4. marts 2019