Hvad kan vi hjælpe med?

5. mar

Peder Bundgaard & Midnight Special Revisited

Portrætkoncert med Peder Bundgaard og Midnight Special Revisited
En aften med malerkunst, rockmusik og gode historier.

Rock koncert med sange skrevet af nogle af de allerstørste rock-ikoner og udstilling med portrætter malet af Peder Bundgaard. Vi kalder oplevelsen for en ’Portrætkoncert’.

Peder Bundgaard er bland andet kendt som Gasolin-tegner, Dan Turell illustrator og forfatter til mere end 25 bøger. Han har begået en række portrætter i akryl på lærred af de rock-idoler, som har været hans inspirationskilder igennem snart et halvt århundrede: Bob Dylan, Lou Reed, Leonard Cohen, Jimi Hendrix, Brian Wilson, Kurt Cobain med flere.

I første set får du ikke alene en visuel oplevelse, men hører også et musikalsk værk fra de 10 portrætterede kunstnere, fremført af Midnight Special Revisited, der består af fem garvede musikere fra den danske rockscene.

Portrætter og sange rammes ind af små fortællinger og anekdoter. Peder Bundgaard er til stede under og efter koncerten, hvor der er lejlighed til en snak.

I andet set skal vi høre en række rockklassikere der sagtens kunne være fra disse legender: Cash, Cohen, Creedence, Van Morrison, Tom Waits, JJ Cale, The Band, Lou Reed, The Doors, Taj Mahal, Bob Dylan samt sange skrevet af bandets egen Finn Poulsen.

Midnight Special Revisited har navn efter det legendariske nattog, der hver aften kl. 23:30 forlod stationen i St. Louis, Missouri og den næste morgen kl. 07:00 afleverede passagerne i Chicago, Illinois.
Og en aften med MSR er som en rejse gennem et storslået og ofte barskt landskab af gode sange fra den store amerikanske melodibog. Med afstikkere til britisk rock og pop - samt med et nyt og originalt repertoire, skrevet af gruppens mundharpe- og guitarvirtuos, Finn Poulsen.

Vokalt er gruppen godt kørende med 4 af medlemmerne, som synger og tilsammen har de 5 været vidt omkring, fra Otto Brandenburg, Chuck Berry, Nanna, Ivan Pedersen og Frede Fup – til Full Moon Cats, Countryekspressen, Reve Boheme, Cox Orange og Familieorkestret.
 

Kategori: Koncert

Dato: 5. marts 2020 kl. 20.00

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 99 kr.

Mere info: kulturium.dk/kalender/event/show/torsdagskoncert-peder-bundgaard-og-midnight-special-revisited.html

Arrangør: Kulturium Musikteater