Hvad kan vi hjælpe med?

14. aug

Santa Cruz (Ny dato)

Er tilbage på live scenen en´ uge i 2020– glæd jer til en aften med nogle af dansk musiks absolutte sværvægtere. Eneste koncert på Vestegnen i 2020!

Poul Halberg (guitar), Frans Bak (keyboard), Bo Stief (elbas), Alex Riel (trommer), Hans Ulrik (saxofoner)
Santa Cruz bliver gendannet for at spille sammen en´ uge i 2020, og Kulturium i Ishøj har fået æren af en´ af de eksklusive koncerter.

Santa Cruz er et dansk orkester som har spillet sammen i mere end 30 år, og alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år. Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken. Hver bidrager med det de kan indenfor jazz og rock og det bliver kombineret med gode melodier, og fantastiske soloer.
De er musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og det indimellem. Enhver der har oplevet en livekoncert med bandet vil ikke være tvivl om, at de elsker det!

Orkestret har udgivet 4 anmelderroste albums siden debuten i 1985.
Alex Riel modtog i 2017 den ærefulde Ken Gudman Pris. I den forbindelse blev Santa Cruz gendannet for at hylde deres bandmedlem, det gav orkestret en ny energi, og en kæmpe lyst til at spille koncerter igen. Både for at præsentere de bedste af deres ældre numre, og for at mærke musikken vokse og udvikle sig sammen med publikum.

Kategori: Koncert, Kultur, Musik

Dato: 14. august 2020 kl. 20.00

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 195 kr.

Mere info: www.kulturium.dk/kalender

Arrangør: Kulturium Musikteater