Hvad kan vi hjælpe med?

4. okt

Søndagsjazz: Sahra Da Silva

Søndagen står i jazzens navn når Sahra Da Silva besøger Kulturium Musikteater
Kulturium Musikteater har afholdt jazzkoncerter i mere end ét årti og er igen vært ved en hyggelig søndag eftermiddag med jazz. Denne søndag vil jazz blive afholdt på musikcaféens scene.
Et sted i midten af soul, blues og jazz står Sahra Da Silva klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme, der vokser sig større og flottere for hver dag. Hun har 10 bag sig på den danske bluesscene og har optrådt med et utal af danske soul og blues artister. Glæd dig til at opleve Sahra da Silva på slap line, når hun svinger med kvartetten.

Det vil være muligt at tilkøbe frokost i form af 2 stk. luksus smørrebrød fra Hannes køkken i Greve.
Ønsker man smørrebrød skal der købes frokostbillet udover entrébilletten. En frokostbillet giver adgang til et reserveret bord, salget heraf stopper onsdagen før arrangementet. OBS en entrébillet giver ikke adgang til et reserveret bord. Sølv- og guld medlemmer, har gratis entré.
Det vil ligeledes være muligt at købe en entrébillet i døren, såfremt der ikke er udsolgt.
Det er muligt at købe drikkevarer i baren med et udvalg af øl fra bryggeriet Skands samt diverse spiritus/bitter. Som noget nyt vil det være muligt at købe et lækkert stykke kage til kaffen. Det vil ligeledes være muligt at købe en sandwich.
Kulturium vil gerne bidrage til at formindske brugen af plastik hvorfor vi serverer alle drikkevarer i glas.

Alle optrædende er nøje udvalgt af Sven Levandowsky som selv er udøvende jazzmusiker i bandet Basement Jazzband. Sven har siden han var 14år elsket musik og i særdeleshed Jazz. Han begyndte at spille trommer og har holdt ved instrumentet lige siden. Han foretrækker selv den traditionelle jazz, New Orleans musikken samt The Beatles.

Kom nemt og hurtigt til Kulturium med S-tog linje A eller E. Hvis man er i bil, forefindes der gratis parkeringspladser omkring Ishøj Bycenter, hvori Kulturium ligger.

Kategori: Koncert

Dato: 4. oktober 2020 kl. 13.00

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 30 kr.

Mere info: kulturium.dk/kalender/event/show/sndags-jazz-sahra-da-silva.html

Arrangør: Kulturium Musikteater