Hvad kan vi hjælpe med?

16. jun

Welcome to the Hotel California - Rockforedrag af Thomas Ulrik Larsen

En aften i vestkystrockens tegn, hvor det mest populære amerikanske band nogensinde er i fokus. Fra ubekymret countryrock til seriøs og virtuos rock med kritisk kant. Et foredrag, som også fortæller om medaljens bagside for unge musikere, der søgte lykken i det forjættede Californien.

Prisen er inklusiv et glas vin, øl eller vand.

Om Thomas Ulrik Larsen:
Thomas Ulrik Larsen er uddannet i musikvidenskab og pædagogik på Københavns Universitet. Han en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne samt dansk rock fra samme periode.
Thomas har også været medvært i DR på P6 Beat i serien ”P6 Beat elsker…” da emnerne var Gasolin’ og Pink Floyd. Udsendelsen om Gasolin’ er den største lyttersucces i serien.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Foredraget afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden koncerten, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til foredraget. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.

Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.


 

Kategori: Foredrag, Musik, Voksne

Dato: 16. juni 2021 kl. 19.00

Sted: Kulturium Musikteater

Pris: 50 kr.

Mere info: www.kulturium.dk

Arrangør: Kulturium Musikteater