Inddragelse af forældrebestyrelsen

I Piletræet sætter vi meget stor pris på input fra vores forældre og forældrebestyrelsens interesse og engagement i vores pædagogiske praksis.

I vores bestræbelse på hver dag at skabe læringsmiljøer af høj kvalitet, er vores forældre uundværlige.

Når vi samarbejder med vores forældrebestyrelse, er det altid givtigt, uformelt og hyggeligt. Vi arbejder sammen ud fra dagtilbudsloven og styrelsesvedtægterne for forældrebestyrelser i Ishøj kommune. Forældrebestyrelsen er med til at sætte de pædagogiske principper for Piletræet og vi har en gensidig dialog om vores arbejde.

Vores samarbejde tager udgangspunkt i alle børn i Piletræet. Det er vores opgave at sikre, at alle børn opnår deres fulde potentiale og at det, at være barn, har en værdi i sig selv.

Forældrebestyrelse er vores sparringspartner i forhold til den samlede forældregrupperne, så vi derved kan skabe en tryg og god stemning blandt forældre og personale, der bygger på gensidig respekt og dialog. 

Vores forældrebestyrelse er med til at prioritere indsatser, der skaber sammenhæng mellem familier og dagtilbud. F.eks. bruger vi vores forældrebestyrelse til at få feedback på indsatser og til at sparre om nye ideer og tanker. Vores forældrebestyrelse støtter og bakke op om vores hverdag, så vi kan lykkes med et dagtilbud af høj kvalitet.