Bredekærgård

Ishøj Kommunes bondegård med dyr, landbrug, museum og naturformidling for børn

Bredekærgård er en levende og aktiv gård med fokus på natur og sociale aktiviteter. Her kan du opleve dyr, naturlege, låne grej til bl.a. bålhygge og diverse spil.

Bredekærgård er et samlingspunkt for Ishøjs borgere med fokus på formidling. Gården danner ramme for mange forskellige arrangementer såsom foredrag, udstillinger, naturformidling, børnedage og meget mere.

Bredekærgård drives i dag af Ishøj Kommune med hjælp fra en række frivillige foreninger. Ishøj Naturcenter, Ishøj Arkiv og Kroppedal Museum hører ligeledes til på gården.

Vi opfordrer alle til at komme og udforske gården på egen hånd. Prøv de selvformidlende aktiviteter, bliv klogere, vær nysgerrig, brug skiltene og gå på opdagelse.

Du bliver forhåbentlig inspireret til at udforske Tranegilde lidt mere. Tag fx. på guidet interaktiv rundvisning i landsbyen med hjælp af egen mobiltelefon og QR-koder.

Dyreholdet består af:

  • Høns af gammel dansk landrace
  • Får
  • Geder
  • Kaniner og marsvin
  • Forskellige krybdyr kan besøges i Ishøj Naturcenter

Man kan ikke købe mad på Bredekærgård, dog kan man altid lave en kop kaffe/the i den lille køkken i Grejbanken og nyde egen madpakke.

Alle er velkomne til at benytte vores bordbænke på gårdspladsen og i tilfælde af regnvejr er der et dejligt bålhus, hvor man kan nyde sin madpakke.

Det er altid muligt at benytte sig af toiletterne på gården.