Ishøjs ildsjæle skal hyldes med priser og fest

05. august 2024

Til frivilligfesten, for frivillige på det sociale område, bliver Ishøj Kommunes Ældrepris, Handicappris og Den sociale frivilligpris uddelt

Frivilligfesten løber i år af stablen den 27. september. Her mødes frivillige fra foreninger og netværk til en festlig aften, hvor Ishøj Kommune hylder personer, foreninger, netværk og virksomheder, der bidrager med en særlig indsats for borgerne i kommunen på det frivillige sociale område.

”Jeg er stolt af at bo i Ishøj og være borgmester i en by, hvor så mange mennesker bidrager med frivilligt arbejde, der er til glæde for dem selv, for andre og for vores lokalsamfund. Der er mange frivillige i Ishøj, der dagligt går en ekstra mil for at skabe gode, aktive og meningsfulde liv for dem selv og andre. Det frivillige arbejde bidrager med noget helt unikt til vores lokalsamfund. Ishøj ville være et fattigt sted uden. Derfor glæder jeg mig meget til, at vi nu igen kan hylde frivilligheden i fællesskab til året Frivilligfest,” siger borgmester Merete Amdisen.

Alle kan indstille en kandidat til priserne

Personer, foreninger, virksomheder, boligselskaber mv. kan indstille en kandidat til priserne, så længe, at den/de indstillede er fra Ishøj.

Hvis du kender nogen, som fortjener en af årets priser, så send en mail til sekretær for Seniorrådet Gitte Sørensen på gilso@ishoj.dk

I indstillingen til prisen skal du skrive navnet på kandidaten, og hvorfor det lige præcis er den person, forening eller netværk, der skal modtage en pris. 

Det er ligeledes vigtigt, at du tydeligt angiver, hvilken pris der indstilles til. 
Send din indstilling senest den 6. september 2022 kl. 10.

Prismodtagere modtager gavekort på 3.000 kr

Prisvinderne bliver udvalgt af en komite bestående af borgmesteren, formanden for Social- og Sundhedsudvalget, formanden for Udsatterådet, formanden for Seniorrådet samt formanden for Handicaprådet. Prisvinderne får direkte besked. Vinderne vil hver modtage et gavekort på 3.000 kr., et diplom og en buket blomster.
Formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Ishøj Kommune, Erkan Yapici, fortæller.
”Det er ikke alle Ishøjborgere, der har de samme muligheder for at indgå i fællesskaber og for at leve et godt liv. Derfor varmer det mit hjerte, når frivillige byder sig til og hjælper, der hvor der er behov for det, for alle har ret til at være en del af et fællesskab. De mange Ishøjborgere, der laver frivilligt arbejde i Ishøj, er med til at gøre Ishøj til et bedre sted.”

 

  • Den sociale frivilligpris bliver givet til personer, foreninger, grupper eller netværk, som gør en særlig frivillig social indsats, der er til gavn for Ishøjs borgere.
  • Ældreprisen uddeles til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for ældre borgere eller arbejdet aktivt for bedre forhold for ældre.
  • Handicapprisen bliver uddelt til personer, foreninger eller virksomheder, som har gjort en særlig indsats for borgere med et handicap.

  • Frivilligfesten med prisuddeling finder sted fredag den 27. september 2022 kl. 17-20 i bevægelsessalen i Ishøj Idræts- & Fritidscenter.
  • Udover prisuddelingerne vil aftenen byde på mad, musikalsk underholdning samt socialt samvær.
  • Alle, der laver frivilligt socialt arbejde i Ishøj, er velkomne. Fordelingen af pladser foregår efter en fastsat fordelingsnøgle. I kan få oplyst, hvor mange pladser I har til rådighed og tilmelde jer samlet ved at kontakte team_frivillighed@ishoj.dk.
  • Ved tilmelding bedes I oplyse forening/netværk, navn samt eventuelle fødevarebehov. Send ikke følsomme eller fortrolige personoplysninger pr. mail.
  • Tilmelding skal ske senest den 16. september 2024.