SIND Ungdom Ishøj søger frivillige til nyt klubfællesskab

16. januar 2023

SIND Ungdom Ishøj starter et nyt klubfællesskab op og søger derfor frivillige i alderen 18-35 år, som vil hjælpe med at gøre en kæmpe forskel for psykisk sårbare unge i Ishøj

I foråret slår SIND Ungdom dørene op til et splinternyt klubfællesskab, som byder på gode aftener omkring madlavning, fællesspisning, sjov, alvor, gode snakke, grin, brætspil og alt derimellem.

Klubben er for psykisk sårbare unge i alderen 16-35 år, som tumler med en svær hverdag og behovet for et trygt og rart fællesskab, hvor de kan være sig selv.

Klubben vil have åbningstid mandage fra kl. 16-21 i Brohuset på Vejlebrovej 45.

Hvad er min opgave som frivillig?

Vi leder efter frivillige til at drive og udvikle klubben. Som frivillig har du en vagt om måneden, og der vil altid være to frivillige i klubben sammen.

Din fineste opgave er at være klar på at bryde tavshed og tabu om psykisk sårbarhed. Du skal turde sætte ord på de svære ting i livet, og du skal have overskud til at lytte og være til stede i det fællesskab, I skaber sammen.

Hvad kræver det at blive frivillig?

  • Du er mellem 18 og 35 år gammel
  • Du kan tage minimum en vagt i klubben hver måned
  • Du deltager i frivilligmøde hver tredje måned
  • Du kan engagere dig i mindst 4 måneder, så du når at få noget ud af din tid som frivillig

Hvis du har lyst til at få erfaring med projektledelse, organisering, økonomi, relationsarbejde eller bare har lyst til at komme og hygge om de unge, så skriv til Claire på mail: claire@sindungdom.dk

Læs mere om SIND Ungdom