Rådgivning til din virksomhedsdrift

Find vej til god og uvildig rådgivning til din virksomhed

Erhvervshus Hovedstaden hjælper virksomheder med at skabe vækst, eksport og job.

Deres sparring er uvildig og tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Hvert år hjælper de mere end 1.000 virksomheder med at realisere deres vækstpotentiale. 

Erhvervshus Hovedstaden er finansieret af Erhvervsstyrelsen og ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden og derfor er Erhvervshuset vejledning uvildig og gratis, for virksomheder i Ishøj Kommune.

Læs mere her.

Oplever du tegn på krise i din virksomhed, så stiller Early Warning rutinerede konsulenter og et korps af ca. 100 frivillige erhvervsfolk til rådighed for at hjælpe - uden beregning.

Du vil blive mødt af et stort netværk af kompetente og erfarne erhvervsfolk - ofte ledere og ejerlejere med erfaring fra egen virksomhed.

Og du har også mulighed for at trække på dygtige insolvensadvokater.

På hjemmesiden www.virksomhedsguiden.dk kan du finde inspiration og viden om iværksætteri og få svar på alle relevante spørgsmål omkring det at starte en virksomhed. Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

I Ishøj Kommune har vi et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis deltagelse i workshops og webinarer vedrørende opstart af virksomhed og giver adgang til værktøjer og viden. Er du allerede startet og har et CVR. nr., kan du også få gratis og uvildig sparring om hvordan, du driver og udvikler din virksomhed. Læs mere om Erhvervshus Hovedstadens tilbud samt hvordan du kontakter dem på ehhs.dk. Du kan også deltage i forskellige workshopforløb igennem Iværksætterdanmark. Læs mere på iværksætterdanmark.dk