Kom og klap forårsklare lam til Store læmmedag i Ishøj

12. april 2023

Ishøj Naturcenter forventer stort fremmøde, når den årlige læmmedag finder sted lørdag den 15. april kl. 10-14

Lørdag den 15. april holder Ishøj Naturcenter og Ishøj Dyrepark den årlige læmmedag, hvor børn og voksne kan klappe årets nyfødte lam.

I år forventer arrangørerne et ekstraordinær stort antal besøgende til den populære begivenhed, som er gået nærmest viralt på de sociale medier.

Alene på Ishøj Naturcenters Facebook-side har læmmedagen tiltrukket interesse fra næsten 3.500 personer, som kan se frem til at møde ca. 100 meget legesyge lam, ca. 25 søde gedekid og et par helt nyfødte kalve.

”Læmmedagen er en af vores tilbagevendende traditioner her i Ishøj, og det glæder mig at se, at dagen efterhånden har udviklet sig til en sand folkefest. Jeg regner stærkt med, at vi også i år vil opleve en skøn dag med masser af gode oplevelser og glade mennesker,” siger Kalbiye Yüksel, formand for klima- og miljøudvalget i Ishøj Kommune.

Masser af søde dyreunger

Udover de nuttede dyreunger vil de besøgende blandt andet kunne opleve klipning af får, få mulighed for at karte og spinde uld og spise pølser af kød fra dyreparkens egne dyr.

I år har naturcentret desuden fundet den store væv frem og inviterer de besøgende til at væve et tæppe. Medarbejderne medbringer plantefarvet uld i forskellige farver, så du kan spinde ulden og væve din egen tråd ind i tæppet.

Arrangementet foregår lørdag den 15. april 2023 kl. 10-14.

Adressen er:

Ishøj Dyrepark
Brentevej 28-30
2635 Ishøj