Ishøj Ungeråd

Ishøj Ungeråd giver de unge i Ishøj et forum, hvor der kan diskutere unge-relaterede emner og formulere forslag til, hvordan livet for unge kan forbedres

  • Er du mellem 13 og 25 år?
  • Har du nogle cool ideer til, hvordan vi kan gøre Ishøj bedre for os?
  • Har du lyst til at tage initiativ og have medbestemmelse til nye tiltag, som er til gavn for os unge i Ishøj?

Så vil vi meget gerne have dig med i Ishøj Ungeråd. Du kan kontakte os på mail, hvis du har spørgsmål eller lyst til at melde dig til.  

Hvem er vi?

Ishøj Ungeråd er de unges talerør til byrådet. Ungerådet repræsenterer de unge i Ishøj, og man har i Ungerådet mulighed for at lave politiske kampagner samt planlægge og organisere arrangementer.

Vi har været med til at arrangere Byfesten i Ishøj, da vi i flere år, har haft en repræsentant i Byhavefest-udvalget. Derudover har vi også haft vores egen bod til Byhavefesten.

Vi er med i det kommunale udvalg: Folkeoplysningsudvalget, Medborgerforum, Ungdomsskolebestyrelsen, § 17.4 udvalgene (uddannelsesudvalget og tryghedsudvalget).

Vi har kørt en ’Husk at stemme’ kampagne, op til bl.a. kommunevalget i 2013, som var med til at stemmeprocenten i Ishøj blev hævet. Til kampagnen blev der bl.a. lavet en dokumentarfilm og en valgsang med tilhørende musikvideo. Valgsangen genindspillede vi i et ny format til en kampagnefilm, som blev brugt op til folketingsvalget i 2019, hvor vi også kørte en ”Husk at stemme” kampagne.

Vi har organiseret flere paneldebatter. Den seneste paneldebat afholdte vi i forbindelse med folketingsvalget i foråret 2019.

Desuden har vi i løbet af corona lockdown været aktive med kampagnen #DetMåViGodt. Tjek vores FaceBook side ’Ishøj Ungeråd – gør en forskel’ for at se, hvad kampagnen gik ud på.

Læs mere på Ishøj Ungeråds Facebook-side

Vi håber på at høre fra dig!