Kontakt Pladsanvisningen

Har du brug for vejledning om ind- og udmeldelse, er du velkommen til at kontakte Pladsanvisningen

Du kan kontakte Pladsanvisningen på telefon 4357 7550 eller via Digital Post (MitID). Bemærk at vi har nedsatte telefontider frem til 1. januar 2024. Vores telefontider er:

Mandag-onsdag Kl. 9-12
Torsdag: Kl. 12-15
Fredag: Kl. 9-12

Når du benytter en Digital Post eller sikker e-mailadresse, kan du udveksle følsomme og fortrolige oplysninger, uden at uvedkommende kan få adgang til indholdet i din mail.

 

Sådan behandler vi dine data

For at kunne besvare din henvendelse behandler Ishøj Kommune de oplysninger, du har sendt til os. Dette har vi som dataansvarlige pligt til at oplyse dig om efter databeskyttelsesforordningens artikel 14.

Hvis det er nødvendigt for at behandle eller besvare din henvendelse, kan kommunen indhente flere oplysninger eller videregive dine oplysninger til andre myndigheder. Hvilke personoplysninger vi behandler om dig afhænger af, hvad din henvendelse handler om.

Vi gemmer dine oplysninger i den tid det er nødvendigt for at besvare din henvendelse. Hvis dine oplysninger indgår i behandlingen af en sag, gemmer vi oplysningerne så længe det er nødvendigt i forbindelse med sagsbehandlingen, hvorefter oplysningerne slettes eller arkiveres i henhold til gældende lovgivning.

Dine rettigheder i forbindelse med behandlingen

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger kommunen behandler om dig (indsigtsret i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 15).

Du har ret til at få rettet/slettet oplysninger om dig, som er urigtige (databeskyttelsesforordningens artikel 16 og 17).

Kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver

Hvis du har spørgsmål til eller er utilfreds med, hvordan kommunen behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver:

Andreas Elemér Szöcs Drægert
Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening
Hvidovrevej 278
2650 Hvidovre
Mail: dpo-d@hvidovre.dk
Tlf. 2399 0519