Hovedstadens Letbane går i gang med at ombygge Vejledalen

14. januar 2022

Entreprenør MJ Eriksson går nu i gang med at ombygge en mindre del af Vejledalen for at gøre plads til letbanen på Ishøj Strandvej

Arbejdet vil begynde i midten af januar og foregå ud for nr. 84 til nr. 290.

I forbindelse med arbejdet vil Hovedstadens Letbane blandt andet bryde den eksisterende belægning op, sætte nye kantsten og lave et nyt afvandingssystem, inden den nye vej bliver bygget, og ny belægning bliver lagt. 

Arbejdet med at ombygge Vejledalen bliver udført i hverdagene mellem kl. 7 og 18 og forventes at kunne afsluttes til foråret.

Hvad betyder det for beboerne?

Hvis du bor eller færdes ved arbejdsområdet, kan du opleve, at arbejdet periodevis vil støje – særligt, når der bliver skåret i asfalten, og den eksisterende belægning bliver fjernet - samt når jorden og asfalten bliver komprimeret med en tromle.

Derudover kan du opleve støj fra arbejdskøretøjer, der kører til og fra arbejdsområdet. 

Mens arbejdet står på, er vejbanen på Vejledalen indsnævret, og der vil være standsning og parkering forbudt.

Som fodgænger vil du fortsat kunne passere arbejdsområdet.

Følg skiltningen i området og overhold venligst afspærringerne, så Hovedstadens Letbane kan passe på  både byggearbejderne og dig, mens de arbejder.

Her kan du følge byggeriet

Du kan altid følge byggeriet på dinletbane.dk/ishoej, som løbende bliver opdaterer med information om arbejdet.

På kortet på hjemmesiden kan du se, hvor Hovedstadens Letbane arbejder i øjeblikket, og du kan klikke dig videre til nærmere information om de enkelte arbejder, arbejdstider og byggeaktiviteter.

Du kan også læse meget mere om letbanen og dens betydning for området langs Ring 3. 

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte Hovedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller 7242 4500.