Akuttelefonen for psykisk sårbare voksne

Ring til Akuttelefonen på 25 25 04 00, hvis du har brug for én at tale med

Angst, sorg og tristhed kan opstå på alle tider af døgnet.

Når natten falder på og det bliver mørkt og stille udenfor, kan det for nogle betyde, at bekymringer og tankemylder vælder frem og tager over - og man kan føle et akut behov for at tale med nogen.

Med Akuttelefonen kan voksne i akut psykisk krise få professionel støtte og rådgivning i de sene aften- og nattetimer, når andre tilbud typisk har lukket.

Du får professionelle i røret

Når du som borger ringer til Akuttelefonen, sidder der professionelle medarbejdere fra det socialpsykiatriske bosted Kløverengen klar til at hjælpe dig.

Medarbejderne er vant til at yde psykisk førstehjælp til mennesker i akut psykisk krise, og de vil tage hånd om dig på en omsorgsfuld og professionel måde.

Medarbejderen i røret vil lytte til dig og hjælpe dig til at håndtere dine tanker og følelser.

Ikke et anonymt tilbud

Efter samtalen videreformidler medarbejderne fra Kløverengen information om opkaldet til din kommune, som herefter kan følge op og sikre, at du får den rette hjælp og støtte fremover.

Dit opkald til Akuttelefonen er derfor ikke anonymt, netop for at du kan få den bedste hjælp.

Pårørende må også ringe

Hvis du som pårørende til et menneske der har det psykisk vanskeligt, har brug for nogen at tale med, er du også meget velkommen til at ringe til Akuttelefonen.

Åben aften og nat

Akuttelefonen er åben alle dage kl. 23.30 - 7.00 og er et tilbud til borgere i kommunerne Albertslund, Brøndby, Dragør, Glostrup, Hvidovre, Ishøj, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk.

Du kan ringe til Akuttelefonen på tlf. 25 25 04 00.