DIF Get2Sport

Ishøj Kommune samarbejder med Danmarks Idrætsforbund om indsatsen DIF get2sport, der arbejder målrettet på at støtte og styrke et velfungerende foreningsliv i de udsatte boligområder 

Formålet med DIF get2sport er at støtte og styrke de frivillige kræfters vilkår i de udvalgte DIF get2sport-idrætsforeningerne, så disse frivillige har lyst, evner og ressourcer til at være frivillige ledere og trænere for områdets børn og unge.

I DIF get2sport i Ishøj Kommune er der fokus på at gøre de udvalgte idrætsforeninger endnu bedre til det, som de i forvejen er gode til.

Målet med at støtte og styrke idrætsforeningerne er, at flere børn og unge får lyst til at starte i en af disse idrætsforeninger og får et aktivt fritidsliv.

Følg med på Facebook-siden for DIF get2sport i Ishøj.

Disse fem idrætsforeninger er udvalgte DIF get2sport-foreninger, som er involveret i indsatsen.

Har du eller dit barn lyst til at starte i én af disse idrætsforeninger, kan du klikke på foreningens navn og herefter vil du blive henvist til foreningens hjemmeside.

Hvis du ikke kan finde de relevante kontaktoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte DIF get2sport koordinatoren på tlf.: 21 68 57 19.

Besøg DIF get2sports hjemmeside