Borgmester og udvalgsformand i opvisningskamp på ny padelbane

23. juni 2022

Landets hurtigst voksende sport, padel, er kommet til Ishøj. Onsdag den 22. juni indviede borgmester Merete Amdisen og formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Pia Skourup, to nye baner

Den nye sportsdille, padel, har nu også ramt Ishøj.

Onsdag den 22. juni blev to nye baner indviet med en opvisningskamp mellem borgmester Merete Amdisen og Pia Skourup, formanden for Kultur- og fritidsudvalget.

Med på banen havde de to politikere fritids- og idrætsinspektør Flemming Bech og formand for Ishøj Tennisklub, René Iversen.

Padel er en slags kombination mellem tennis og squash, som er blevet virkelig populær, fordi den kan spilles af alle, er nem at lære, og så er det en sjov holdsport med fire spillere på banen.

”Det er vild sjovt – faktisk meget sjovere, end jeg havde regnet med. Og så er det jo også fantastisk at bevæge sig sammen med andre og styrke fællesskabet,” lød det fra Pia Skourup efter kampen.

Udover to nye padelbaner blev en ny multibane og en pump track-bane også indviet på den gamle grusbane ved idrætscentret. Multibanen kan bruges til bl.a. hockey og fodbold, og pump track-banen til løbehjul og skateboard.

Bygget med midler fra vaccinationscenter

Midlerne til de nye sports- og fritidsfaciliteter på den gamle grusbane kommer fra, da Ishøj Idræts- og Fritidscenter blev brugt som vaccinationscenter samt en tillægsbevilling fra Ishøj Kommune. I alt er cirka 3,15 millioner kroner blevet investeret på idræts- og fritidsområdet.

”Pengene har vi investeret i en forbedring af stadion og etablering af to padelbaner, en multibane og en pump track-bane på den gamle grusbane. Derudover har vi i samarbejde med Ishøj Idrætsråd uddelt midler fra vaccinationscenteret på en halv million til de behov og ønsker, som idrætsforeningerne har,” forklarer Pia Skourup og tilføjer:

”Corona-nedlukningerne var hårdt for vores idrætsforeninger. De mistede medlemmer undervejs, og vi har haft politisk fokus på behovet for kommunal støtte og opbakning til foreningerne, så de kunne komme på benene igen.”

Baner skal bookes via Ishøj Tennisklub

Hvis du vil i gang med at spille på de nye padelbaner, skal du booke banerne via Ishøj Tennisklub. Det koster 400 kr. for resten af 2022 plus 100 kr. for en adgangsbrik.

”Det er meget billigt. Andre steder koster det 200 kr. eller mere, hver gang du booker en bane. Jeg er sikker på, at det nok skal blive et tilløbsstykke her i Ishøj. Vi glæder os til at byde alle de nye spillere velkommen i klubben og planlægger også introduktion til padel for dem, som gerne vil prøve spillet, før de tilmelder sig,” siger formand for Ishøj Tennisklub, René Iversen, som håber, at padel på sigt kan blive en foreningssport i Ishøj, så spillerne også kan dyste mod andre klubber.


Læs mere om padel og tilmeld dig hos Ishøj Tennisklub

 

De nye padelbaner er placeret på den gamle grusbane ved idrætscentret. Området er tidligere blevet brugt som parkeringsplads af vaccinationscentret.