Ishøj Kommune som arbejdsplads

Velkommen indenfor i vores arbejdsfællesskab i Ishøj Kommune. Hvis du kan se dig selv som et match med os, så håber vi, at du går på jagt i vores ledige stillinger

Find ledige stillinger her

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Som kommune er vi til for borgerne. Derfor er meningen med arbejdslivet hos os at skabe arbejdsfællesskaber i balance, som yder god offentlig service til vores borgere

Vi er en lille kommune med 23.000 borgere. Styrken ved at være en mindre kommune er, at en idé hurtigt kan blive til virkelighed, uanset hvor i organisationen du arbejder. Hver dag gør vi en vigtig forskel i mange menneskers liv, og det sætter vi en ære i.

Vi søger fagligt dygtige pædagoger

Vi søger ambitiøse pædagoger til vores dagtilbud

Har du ambitioner på børns vegne?

Og ønsker du at være del af en arbejdsplads, hvor vi brænder for at udvikle vores pædagogiske kompetencer og spille en væsentlig rolle for børns fremtidige udvikling?

Så er Ishøj Kommune en arbejdsplads for dig.

Bliv elev

Bliv elev i Ishøj Kommune

"Arbejdet med mennesker er meget meningsfuldt og givende for mig. Hver gang en borger viser mig sit billedalbum og deler en livshistorie, bliver jeg så taknemlig for, at jeg har valgt denne uddannelsesvej.

- Sonay Göz, social- og Sundhedselev i Ishøj Kommune.

Vil du ligesom Sonay være del af en meningsfuld arbejdsplads, der gør en forskel for vores borgere?

En god start i jobbet

En god start i jobbet

Jeg har aldrig prøvet at få så udførligt en introduktion til et nyt job. Det var virkelig godt. Jeg synes altid, at det er nervepirrende at skifte arbejde, men her var introforløbet med til at skabe tryghed for mig.

- Kristina Paaske Laursen, kvalitets- og udviklingssygeplejerske i Hjemmeplejen.