}

Ishøjs idræts- og foreningsliv blev hyldet til årlig pokalfest

03. juni 2022

Torsdag den 2. juni var Ishøjs idræts- og foreningsliv samlet til den årlige pokalfest for at fejre Ishøjs mangfoldige og stærke frivillige foreningsliv, som i år blev fejret for 27. gang

Traditionen tro holdes pokalfesten i Ishøjs Idræts- & Fritidscenter, hvor de fire hovedpriser uddeles til personer eller foreninger, der har ydet en særlig indsats.

I år gik ungeledeprisen til Marius Blixt fra KFUM Ishøjerne, foreningslederprisen til Cecilie Pedersen fra Ishøj Sportsrideklub, idrætslederprisen til Berit Olsen fra Ishøj Håndbold Klub, og initiativprisen fik Carsten Alberg fra Ishøj Karate Klub.

Det er Ishøj Byråd, som inviterer til den traditionsrige pokalfest. Priserne blev overrakt af borgmester Merete Amdisen og formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Pia Skourup.

Foreningslivet er kommet stærkt tilbage

”Hvor er det dejligt at se så mange glade ansigter og at kunne overrække priserne personligt i år - efter to år, hvor vi har holdt pokalfesten virtuelt grundet covid-19,” lød det i velkomsttalen fra borgmester Merete Amdisen.

”Coronakrisen har i det hele taget været en stor udfordring for vores foreningsaktiviteter, men vi kan dog med glæde se, hvordan foreningslivet er kommet stærkt tilbage og igen er med til at indfri behovet for samvær, som vi alle har savnet,” sagde Merete Amdisen.

Ud over de fire hovedpriser blev der overrakt erindringsgaver til de mange lokale idrætsudøvere, der har været på medaljeskamlerne i 2021.

Vinderne af de fire hovedpriser (Fra venstre Berit Olsen, Marius Blixt, Cecilie Pedersen og Carsten Alberg).

Med pokalfesten ønsker Ishøj Byråd at takke for og anerkende foreningernes vigtige arbejde. Samtidig er pokalfesten en bekræftelse på de tætte bånd, der er mellem de frivillige, folkeoplysende foreninger og Ishøj Kommune.

Hver eneste uge får tusindvis af borgere en meningsfuld fritid ved at deltage i de mange forskellige aktiviteter, som foreningerne i Ishøj har på programmet.