Vejlebrovej bliver lukket for gennemkørsel

09. december 2022

Arbejdet med byggeriet af letbanen er nu nået til området omkring Ishøj Station, og det betyder, at Vejlebrovej vil blive spærret i en periode

Vejlebrovej vil blive lukket for gennemkørsel den 19. december 2022 og forventes at være spærret frem til marts 2023.

Selve afspærringen vil ske ved indkørslen til Vejlebrovej 76-128 – altså den del af Vejlebrovej, som er placeret omtrent mellem busholdepladserne og indkørslen til parkeringspladsen ved Netto. Det betyder, at du stadig kan handle i Netto, hvis du kommer kørende fra krydset ved Ishøj Stationsvej.

Ny indkørsel bliver etableret

Den normale indkørsel til parkeringspladserne ved til Vejlebrovej 76-128 vil også blive afspærret, men en ny, midlertidig indkørsel vil blive etableret, så beboere stadig kan bruge parkeringspladserne.

Under afspærringen vil busrute 127 stadig have mulighed for at passere arbejdsområdet og fortsætte sin rute.

Her bliver vejen lukket:

Hvad skal der bygges?

Arbejdet vil være almindeligt vejarbejde, som blandt andet fjernelse af belægning, afvanding, sætning af brønde, form – og armeringsarbejder samt støbninger af den beton, hvori letbaneskinnerne siden skal monteres.

Arbejdet bliver udført i hverdagene mellem kl. 7 og 18.

Følg byggeriet på letbanens hjemmeside

Du kan altid følge byggeriet på dinletbane.dk/ishoej, som Hovedstadens Letbane løbende opdaterer med information om arbejdet.

På kortet på hjemmesiden kan du se, hvor Hovedstadens Letbane arbejder i øjeblikket, og du kan klikke dig videre til nærmere information om de enkelte arbejder, arbejdstider og byggeaktiviteter.

Du kan også læse meget mere om letbanen og dens betydning for området langs Ring 3.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, kan du kontakte Hovedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller tlf. 7242 4500.