Nyt boligsystem: Længere svartid i en kort periode

02. november 2023

Ishøj Kommune skal have et nyt it-system på boligområdet – derfor kan boligansøgere forvente lidt længere behandlingstid i en kort periode

I november skal Ishøj Kommune skifte til et nyt, mere moderne it-system til behandling af boligansøgninger og -anvisninger.

Det betyder, at kommunens nuværende boligsystem vil være lukket ned fra den 8. november til 20. november 2023, mens det nye it-system bliver implementeret af Netcompany.

Derfor kan boligansøgere i denne periode opleve længere svartid og behandlingstid. Nogle ansøgere med ikke-akutte henvendelser vil også opleve, at de først vil svar på deres ansøgning, når det nye system er gået i luften.

Kommunen anviser stadig boliger

Selvom det nuværende boligsystem vil være lukket ned i en periode, vil alle ansøgninger stadig være aktive, og kommunen vil også anvise boliger som sædvanligt.

Dato for nye ansøgninger vil være at regne fra den dato, som kommunen modtager ansøgningen, selvom kommunen ikke kan sende en afgørelse med det samme.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Boligopskrivningen på tlf. 4357 4454 eller Boliganvisningen på tlf. 4357 7954.