Frivilligfest

Den sidste fredag i september er Frivillig Fredag, hvor vi i Ishøj hylder vores frivillige på det sociale område med en Frivilligfest

På denne festlige aften er der plads til at snakke sammen på tværs af organisationer, foreninger og netværk over en bid mad, og derudover er der prisuddeling og lidt underholdning til kaffen.

Til Frivilligfesten hylder vi en særlig indsats med tre forskellige priser:

  • Den sociale frivilligpris
  • Ældreprisen
  • Handicapprisen

Du kan læse mere om priserne, og hvordan du kan indstille en kandidat i boksene forneden.

Husk at holde øje med ishoj.dk og lokalpressen i august, hvor der kommer mere information om indstilling og kontaktpersoner.

De frivillige bliver hyldet med tre priser:

Den sociale frivilligpris bliver givet til personer, foreninger, grupper eller netværk, som gør en særlig, frivillig indsats, der er til gavn for Ishøjs borgere

Ældreprisen uddeles til personer, der har gjort en særlig indsats for ældre Ishøj-borgere eller arbejdet aktivt for bedre forhold for ældre.

Handicapprisen bliver uddelt til personer, foreninger eller virksomheder, som har gjort en særlig indsats for Ishøj-borgere med et handicap.

Alle kan indstille en kandidat til priserne, der kan uddeles til både personer, foreninger, virksomheder, boligselskaber mv.

Hvis du kender nogen, der fortjener en anerkendelse, så hold øje med kommunens ugentlige annoncen i Sydkysten samt ishoj.dk omkring august, hvor muligheden for at indstille åbner.

I indstillingen til prisen skal du skrive, hvem du synes fortjener prisen, og hvorfor du mener det lige præcis er dén person, forening eller netværk, der skal modtage en pris samt tydeligt angive, hvilken pris de skal indstilles til.

Prisvinderne bliver udvalgt af et panel bestående af borgmesteren, formanden for Social- og Sundhedsudvalget, formanden for Udsatterådet, formanden for Seniorrådet samt næstformanden for Handicaprådet.

Prisvinderne får direkte besked og modtager hver et gavekort på 3.000 kroner, en buket blomster og en indgraveret vase.