Vil du være med til at skabe flere jobs til mennesker med udfordringer i livet?

25. september 2023

Torsdag d. 2. november på ARKEN inviterer Code of Care Ishøj til inspirationsaften i samarbejde med Ishøj Kommune

Arrangementet på ARKEN hedder – To Care or Not – og er sat i verden for at samle endnu flere virksomheder om en indsats, der skal få flere sårbare mennesker i job.

Med musiker Mathilde Falch og foredragsholder Michael Brautsch i spotlyset, skal Code of Care og områdets erhvervsliv tale om, hvordan man som virksomhed kan være med til skabe plads på arbejdsmarkedet til mennesker, der af fysiske, psykiske eller sociale årsager har vanskeligt ved selv at finde fodfæste.

Der er i dag mange virksomheder, der aktivt søger at skabe relevante jobs, og målet for virksomhedslederne og kommunen er, at endnu flere melder sig under fanerne. Aftenen byder på indlæg og debat med de lokale virksomhedsledere i Code of Care Ishøj.

”I Code of Care Ishøj arbejder vi aktivt på at få flere mennesker med udfordringer i livet i job – borgere som gerne vil i job, men som kan have svært ved at få foden indenfor. Når vi som virksomheder samarbejder på tværs, samarbejder med Ishøjs jobcenter, og med inspiration fra de mange værktøjer vi udvikler i samarbejdet i Code of Care, så har vi en mulighed for at gøre en kæmpe forskel for ’de mere udsatte borgere’, siger Desirée Breel, som er HR-chef i Dagrofa Foodservice og virksomhedsambassadør i Code of Care.

 

Code of Care taskforcen har sat sig visionen: ”Plads til alle – Brug for alle – Job til alle”

Hos kommunen er man ikke i tvivl om, at det er en stor gevinst, at områdets erhvervsliv aktivt rækker hånden ud til dem, der har behov for det.

”Det er en opgave, som ingen kan løse alene, og derfor er det essentielt, at vi i fællesskab hjælper hinanden med at udvikle et rummeligt arbejdsmarked. Hver gang en virksomhed åbner dørene for en udsat og siger, ’dig har vi brug for’, er betydningen for den enkelte meget afgørende. Samtidig skabes der værdi for både virksomhed og samfund”, siger borgmester Merete Amdisen.

Interesserede virksomheder kan melde sig til arrangementet på kulturiummusikteater.dk

Tid og sted

  • Hvornår: Torsdag d. 2. november 2023 kl. 16.30-21.00
  • Sted: ARKEN Museum for Samtidskunst

Program for en inspirerende og givende aften:

- Dørene åbner kl. 16.30. Kom i god tid og hils på de andre.
- Kl. 17.00. Velkomst ved borgmester Merete Amdisen og virksomhedslederne i Code of Care
- ”Kunsten at få mennesker til at flyve” ved foredragsholder og præst Michael Brausch
- Den gode historie om en borger – nu med job i en virksomhed
- Lækker mad – øl, vin og vand
- Debat – ”Hvad skal der til – for at flere mennesker inkluderes i vores virksomheder?”
- ”Social showtime” musiker Mathilde Falch fortæller om livet udenfor og spiller sange til
- Kl. 21.00. Tak for i aften

 

For yderligere information og interview af virksomhedsledere i Code of Care

  • Udviklingskonsulent Helle Nielsen, Ishøj Jobcenter på hniel@ishoj.dk eller ring på 25 79 50 35
  • Udviklingschef Tommy Wølk, Code of Care på tommy@codeofcare.dk eller ringe på 20865030.

Besøg taskforcen i Ishøj her 

Se listen over virksomhedsambassadørerne her

Om Code of Care
Code of Care består af iderige virksomhedsledere, som sammen med kommunen arbejder for, at endnu flere virksomhedsledere skal spotte mindre opgaver i virksomheden og etablere småjobs, som kan varetages af udfordrede mennesker.


Code of Care er en nonprofit organisation, som inspirerer til, informerer om og skaber innovation inden for virksomhedernes sociale ansvar. Vi arbejder på, at flere mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer i livet inkluderes på de danske arbejdspladser. Virksomhedslederne i Code of Care har i samarbejde med blandt andre kommuner og regioner skabt en lang række af jobs, der har hjulpet mennesker til at finde et fodfæste på arbejdsmarkedet.